Nog maar èèn nachtje

Vandaag is het nog minder een nachtje voordat we in het vliegtuig stappen. De laatste voorbereidingen worden getroffen en her-en-der in huis verdwijnen de stapeltjes die zich zich afgelopen week hadden gevormd.

Afgelopen week al moeten opletten met de boodschappen. Konden we voorheen naar de camping gewoon de spullen gekoeld meenemen richting Frankrijk. Dit jaar moest onze koelkast nagenoeg leeg eindigen.

(Hand-)bagage

Een aantal weken geleden hadden we al koffers gehaald, want die hadden we niet eerder nodig gehad. Sindsdien wilde onze dochter al haar koffer inpakken. Vorige week mocht ze dat eindelijk van ons. En sindsdien heeft ze de koffers al twee keer opnieuw gepakt. Gisteravond de definitieve inhoud van haar koffer bepaald qua kleding. En vanmiddag hebben wij ook de andere koffers maar ingepakt. Dus de koffers staan klaar. Blijft het wel bij veel dingen een keus… in de handbagage of in de koffer. Bijvoorbeeld camera in de handbagage, maar de reserve camera gaat in de gewone bagage. Kleding in de bagage, maar een setje ondergoed in de handbagage.Enzovoort…het lijkt of we een maand weggaan.

Navigatie

Vorig jaar oktober al een navigatiesysteem gereserveerd bij navigatietehuur.nl. En deze afgelopen week opgehaald. Na een korte uitleg daar ter plekke kregen we een gloednieuwe TomTom mee. Die gaat in ieder geval een prominent plekje krijgen op ons dashboard.

Vervoer

We hebben gelukkig een aardig familielid gevonden die zo gek is om ons om 6:00 richting de luchthaven te brengen. Scheelt in ieder heel veel gedoe met taxi’s en zeker met het openbaar vervoer.

Voor nu voor de rest weinig te melden en we gaan lekker slapen en morgen vroeg op (Zeer vroeg).

 

Over Jeroen

Jeroen (1973) is IAM Beheerder bij een van de grootste werkgevers van Nederland, Hij vind het leuk om de reis naar Canada voor te bereiden en dat te delen met anderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *