Alweer een tijdje terug

We zijn alweer een tijdje terug en het lijkt alsof er weinig met deze site is gebeurd. Maar op deze site is sinds we terug  zijn is er best wat gebeurd. Al is dat niet direct zichtbaar.  En er komt nog meer aan. Op deze pagina een overzicht wat er is gebeurd en wat er nog aan gaat komen.

Reisverslag

Allereerst willen we even laten weten wat er allemaal aangepast is. Het lijkt namelijk of er drie weken niets is veranderd. Maar tijdens de vakantie was de internetverbinding regelmatig slecht. En ook niet alle campings hadden een stabiele wifi-verbinding. Resultaat was dat de dagen 7 t/m 22 in het reisverslag grotendeels pas na de reis zijn gemaakt. En met een beetje antedateren kwamen de berichten netjes op hun plek op de tijdlijn.

Daardoor lijkt het alsof er weinig gebeurd is, maar er zijn toch nog wat pagina’s bijgekomen. Helaas is het me nog niet gelukt om de resterende drie pagina’s te maken, want die ontbreken nog: dag 18 (2e deel), dag 20 en  dag 26.

Daarnaast ontbreken er op een paar van de pagina’s nog foto’s, dus die komen er ook nog aan. En op alle reisdagen ontbreken nog de landkaarten aan met de route die we hebben gereden, dus die komen er ook nog aan.

Extra informatie

InfosignTijdens het voorbereiden mistte ik best wat informatie. Die informatie wil ik de komende tijd nog uitzoeken en op deze site zetten. Daaronder onder andere praktische informatie over de camper., uitleg over de camper die wij hadden. En om mensen te helpen bij het budgeteren, ook informatie over ons budget en de uitgaven. Hierbij komt dan ook informatie over de brandstofprijzen in ons reisgebied en het verbuik van de camper.

Al met al nog genoeg wat er aan gaat komen, stay tuned…

Over Jeroen

Jeroen (1973) is IAM Beheerder bij een van de grootste werkgevers van Nederland, Hij vind het leuk om de reis naar Canada voor te bereiden en dat te delen met anderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *